MEGÉRKEZTEK A KERÉKPÁROK

1
A kiszállítás december 22-én, kedden a terveknek megfelelően megvalósult, és átadásra került az 5 női és 5 férfi kerékpár.
A7304043
A7304067
A7304054
A kerékpárokat a logó hivatalos piros – zöld színeiben készítették el a kivitelezők. A vázak piros míg a villák zöld színűek. Így a teljes flotta egységes és az Együtt Nekézsenyért Egyesület színeiben látható.

A7304074

A beruházás a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében a “civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című pályázati kiírás keretében valósulhatott meg. A támogatás teljes összege 1 748 930 Ft.

Ebből az összegből  tíz darab egyedileg elkészített kerékpár vásárlására nyílt lehetőségünk. 5 db férfi, és 5 db női kerékpár, valamint a női kerékpárokhoz kosár és csomagtartó került megrendelésre.

A kerékpárok a helyi lakosok és az ide látogató turisták számára egyaránt bérelhetőek lesznek, hisz beszerzésükkel kétféle célunkat szeretnénk megvalósítani. Ezek közül az első, hogy a település lakosai számára elérhetőek legyenek, másrészt pedig célunk, hogy a nekézsenyi szálláshelyek valamelyikét igénybe vevő turisták a kerékpárok kölcsönzésével minél több szép látnivalót fedezhessenek fel környékünkön, s a bérlési lehetőséggel is vonzóbbá kívánjuk tenni településünket az ide látogatók számára.

A kerékpárokat egy budapesti kisvállalkozás a Kruz Bike Company készítette el egyedi megrendelésünk alapján.

 

A7304085

Már nagyon vártuk, hogy megérkezzenek a kerékpárok, és ki is próbáltuk őket.

A7304158