Ki Mit Tud-on járt a Pávakör és Citerazenekar

ki-mit-tud

A Hontravel Kft. az idős korosztályt megszólítva belföldi utazások és különféle rendezvények szervezésével foglalkozó vállalkozás, melynek egyik sikeres kezdeményezése az Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud programsorozat.

„2010 októberében a Hontravel Kft. részéről született egy projekt ötlet, melynek eredményeként elindította első rendezvénysorozatát, Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud címmel, amely a tavaszi idényben hívja versenyzésre az ország összes nyugdíjas csoportjának versenyzőjét különböző művészeti ágakban.
Az első év sikerein felbuzdulva és a résztvevők pozitív visszajelzései alapján került megrendezésre a második majd a harmadik Ki Mit Tud, mely –  ma már nyugodtan állíthatjuk – országos jelentőségű rendezvénnyé nőtte ki magát.
Nagy büszkeséggel tölt el bennünket ez a kézzel fogható eredmény, hiszen a rendezvényünk lebonyolítása és díjazása támogatók nélkül, teljesen önerőből működik.
A nyugdíjas csoportok, csoportvezetők visszajelzései és a mérhetetlen szeretetük adnak erőt az újabb és újabb találkozások megszervezéséhez. 2019-ben kilencedik alkalommal rendezzük meg az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tudot.”- olvasható a szervezők honlapján. A miskolci elődöntőre 2019. február 8-án, pénteken délután került sor a Vörösmarty Művelődési Házban, ahol minden résztvevő, így csoportunk és az egyéniben induló Fekete Józsefné is Emléklapot kapott és élményekben, tapasztalatokban gazdagodva térhetett haza.

Gratulálunk!

Ki mit tud emléklap

Bővebben: http://www.hontravel.hu/rendezvenyek/ix-orszagos-nyugdijas-ki-mit-tud.html és a Kft. facebook oldalán.