Kedves nekézsenyi Lakosok, tisztelt Vendégeink, kedves Barátaink!

Tegnapi napon Polgármester Asszony egyetértését és jóváhagyását kérve közösen azt a döntést hoztuk, hogy vendégházaink működését a koronavírus lecsengéséig, a rendkívüli állapot végéig határozatlan időre szüneteltetjük.

Ezt a döntésünket a holnapi naptól hatályba lépő, kijárási korlátozásról szóló rendelet csak megerősítette.

Nekézseny lakossága nagy szeretettel fogadott bennünket. Rendkívül sok segítséget kaptunk a nekézsenyi emberektől. A kezdeti nehézségeken túl egy hagyományokat és csodálatos kultúrát ápoló, zárt és barátságos közösséget ismertünk meg. Polgármester Asszony, a Képviselő-Testület, Jegyző Asszony, a Polgármesteri Hivatal, a konyha munkavállalói az Együtt Nekézsenyért Egyesület és a nekézsenyi lakosok erejükön felül teljesítenek a vírus megfékezésében, idős lakosaik ellátásában. Úgy gondoljuk a kialakult helyzetben nincs az a haszon, ami megérné kockáztatni a Lakosok és Vendégeink irányunkba tanúsított szeretetés és legfőképp egészségét.

Annak ellenére, hogy nagyon hiányzik az ottani közeg, a barátaink, a szomszédaink,azt a döntést hoztuk, hogy határozatlan ideig mi sem megyünk a településre pedig bennünket ez éltet, alig vártuk, hogy induljon a szezon.

Kérjük megértésüket és türelmüket! Higgyék el, ezt a csodát látni kell és megéri kivárni

Minden kedves ismerősünknek, vendégünknek, követőnknek és mindenkinek, aki olvassa közleményünket kívánunk jó egészséget! Vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Üdvözlettel: Mónika és Mihály
06-70/413-3988