2022. 07.23-án Családi napunk keretében mutatjuk be és járjuk végig először együtt az Imaséta házaspároknak elnevezésű rövid útvonalunkat, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Az Imaséta kialakításával kettős célunk volt.

Rohanó világunkban a férfiakra és nőkre egyen-egyenként is nagy teher nehezedik, de a házaspároknak még nagyobb kihívással kell szembenéznie, hogy a kapcsolatukat életre szóló szövetségként tudják megőrizni és szeretetben, türelmesen jelen tudjanak lenni házasságukban.

A gyermeket nevelő házaspárok életében a példájukkal, életükkel mutatnak irányt a rájuk bízott gyermeknek/gyermekeknek. A séta alkalmával maguk a házaspárok akár közös imáikkal, erősíthetik szeretetkapcsolatukat, szövetségükbe bevonva az Urat is.

Másik célunk a séta útvonalának kialakításakor az volt, hogy felhívjuk a figyelmet Nekézseny természeti értékeire, hisz a séta alatt elénk tárul településünk gyönyörű környezete.

Az Imaséta végigjárására nem csak a házaspárokat hívjuk nagy szeretettel, hanem mindenkit, aki kedvet érez rá. A mostani kihívásokkal teli élethelyzetben ismerőseink, és akár ismeretlen emberek házasságáért is lehet, és talán kell is imádkozni.

Az Úr adja, hogy maradjunk együtt szeretetben.

Andók Veronika