158733016_758985328353072_2731082962428969912_n

Nagy örömmel számolunk be a nekézsenyi lakosoknak, hogy  januárban megérkeztek egyesületünk részére a várva várt Függőségből közösségbe kiadványok, 500 példányban.

A kiadvány bemutatására a református templom adott helyett.

Szabó Kitti az Együtt Nekézsenyért Egyesület elnöke köszöntötte a jelenlevőket majd beszélt a kiadvány keletkezéséről, szerkesztéséről, a nyomdai dolgozók fantasztikus együttműködéséről, valamint megköszönte a kiadvány szerkesztésében és tartalmának megírásában részt vállalók közreműködését. Ezután Ottenberger Balázs református lelkész egy rövid áhitatra és közös imádkozásra hívta az egybegyűlteket. „Ha tehát a fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek.” Jn 8,36

Ezt az igét választottuk a kiadványunk mottójának, és hisszük, hogy ez az igazság az, amely reményt adhat a különböző addikciókkal szemben folytatott harcunkban.

Az Együtt Nekézsenyért Egyesület jóvoltából minden gyülekezeti tag, és minden nekézsenyi lakos kezébe veheti ezt a szó szerint életmentő kiadványt.

Nagy öröm számunkra, hogy egy valóban értékes és színvonalas kiadványt adhatunk át

nagyon reméljük, hogy ennek segítségével is az emberek igazán megértették a függőségek okozta ártalmakat, és a közösség és a hit ereje által minél többeknek sikerül majd  valódi szabadulásra jutni.

Egyesületünk továbbra is munkálkodik és továbbra is végzi szorgos munkáját.

 

A nekézsenyi lakosokra és a kistérségre gondolva szeretnénk beszerezni még több szájmaszkot , mivel sajnos nem tudhatjuk, hogy mi lesz még a jövőben és így is szeretnénk minél inkább segíteni a településünkön és térségünkben élőket.

 

Az egyszer használatos és a textil  maszkok elérhetőek lesznek az egyesületi irodában ahol szeretettel várunk minden kedves vásárlót.