Az Együtt Nekézsenyért Egyesület fotópályázatot hirdet

V. Szeretem Nekézsenyt Fotópályázat
„Nekézsenyi madarak”

címmel.

Újra Szeretem Nekézsenyt!

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy Egyesületünk az idén is meghirdeti, immár ötödik alkalommal, a Szeretem Nekézsenyt című fotópályázatát.

Ebben az évben is egy témában várunk olyan alkotásokat, melyek

„Nekézsenyi madarak”

témakörben a velünk, s körülöttünk élő madarakat, a minket körülvevő természet szépségét örökíti meg a fotózás mai eszköztárának felhasználásával.  

A kiírással az Együtt Nekézsenyért Egyesület célja, hogy színvonalas, művészi értékű fotók szülessenek falunkról, melyek megjelenítik Nekézseny természeti szépségeit, és kifejezik, hogy miért Szereted Nekézsenyt.

 

 Pályázati feltételek

A pályázat nyitott és ingyenes, minden amatőr és hivatásos fotós részt vehet rajta lakhelytől függetlenül.

A pályázatra egy versenyző legfeljebb 4 színes vagy fekete-fehér, illetve monokróm digitális fotót nevezhet.

A képek digitálisan vághatóak, javíthatóak.

A jelentkezési lapot és majd a fotókat is az Együtt Nekézsenyért Egyesület honlapján a <NEVEZÉSI LAP> oldalon közvetlenül lehet feltölteni, valamilyen kép formátumban (jpg, jpeg, png), sRGB színtérrel (a legtöbb fényképezőgép ezt a rendszert használja), maximálisan 5 Mb méretű képként.

NAGYON FONTOS, hogy egyszerre csak egy képet lehet feltölteni, de maximálisan 4 pályamunka megengedett, azaz az első kép sikeres feltöltése után, ugyan azt a Nevezési lapot küldje be ismét ugyanazzal a névvel és email címmel ellátva, csak a kép adatai és a fájl lehet más a többi esetben. Minden sikeres pályamunkáról visszajelzést kap az oldalunkon és megadot email fiókjában.

A képek fájlneve ékezet nélküli legyen az alábbiak szerint:
Vezetéknév_Keresztnév_A_kép_címe. jpg. Példa: Kis_Pal_Palyazat.jpg

A beérkezett és a pályázati kiírásnak megfelelő képek szerzőinek listáját az Egyesület honlapján feltünteti, valamint a képeket feltölti az internetes szavazáshoz, a Közönségdíj elnyeréséhez.

A pályázati kiírásnak nem megfelelő alkotások nem kerülnek zsűrizésre.

A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait.

A pályázatot kiíró Egyesület és a támogató Önkormányzat az elfogadott képeket térítés nélkül felhasználhatja honlapján, illetve Facebook oldalán, egyéb kiadványain.

A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőség nincs.

 

Díjak

A képeket szakértő zsűri bírálja el, melynek tagja a kiíró és a támogató szervezet képviselője is.

A legjobb alkotásokat díjazzuk (emléklap, ajándéktárgy).

Internetes szavazás segítségével Közönségdíjat is nyerhetnek a pályázók, mely szavazásra egészen a díjkiosztó program kezdetéig lehetőséget biztosítunk.

A kiemelt képek szerzőinek alkotásait virtuális kiállításon is bemutatjuk internetes oldalainkon, valamint felhasználjuk településünket népszerűsítő kiadványainkban is.

 

Pályázati naptár

A pályázati anyag beérkezési határideje: 2022. augusztus 10.

Zsűrizés: 2022. augusztus 22.

A pályázók értesítése: 2022. augusztus 26-ig.

Ünnepélyes eredményhirdetésre

2022. augusztus 27-én, szombaton kerül sor

a V. Nekézsenyi  Hagyományőrző Napon,

a Balogh Béni Közösségi Házban.

Támogató:
Nekézseny Községi Önkormányzat

A fotópályázattal kapcsolatos bármilyen technikai vagy egyéb kérdésükkel kérjük, forduljanak hozzánk: egyuttnekezsenyert@gmail.com

 

Kedves Érdeklődők!

Várjuk alkotásaikat, hogy ismét elmondhassuk minél többen, hogy szeretjük Nekézsenyt!