Az előző évekhez hasonlóan 2020-ban is lehetőség van az adó 1% felajánlására.

man-with-percent-sign-02

Miért nekünk adja?

Az Együtt Nekézsenyért Egyesület immár több mint 5 éve dolgozik a településért, programjainkkal, munkánkkal folyamatosan a falu fejlődésén munkálkodunk.

Pályázati lehetőségeinket mindig maximálisan kihasználva Nekézseny jó hírének öregbítése, hagyományaink megőrzése és ápolása kiemelten fontos feladatunk.

Kis helyi szervezetként munkánkat jelentős mértékben segíti az adó 1% felajánlásokból befolyt összeg, amely mindig teljes mértékben az egyesület céljainak megfelelően kerül felhasználásra.

A tavalyi évben az adó 1% felajánlásokból befolyt összeget a Nekézsenyi edzőterem fejlesztésére használtuk fel teljes mértékben, kis értékű eszközök beszerzésére. Így vált lehetővé számunkra az edzéshez szükséges eszközpark bővítése, valamint csocsóasztal és elektromos darts vásárlásával az edzés utáni levezetés, és szórakozási lehetőség is biztosítottá vált látogatóink számára.

Immár hagyománnyá vált rendezvényeinket a jövőben is szeretnénk megrendezni, sőt a programok színesítésére, bővítésére is vannak terveink. Távlati céljaink között szerepel az egyesületen belül működő Pávakör munkájának folyamatos segítése, az edzőterem további bővítése, túraútvonal kiépítése Nekézsenyben, gyógynövény és látványkert létrehozása, a helyi vállalkozásokkal és civil szervezetekkel való együttműködés minél szélesebb körben való kiterjesztése. Reméljük, hogy egyesületünk mihamarabb eljut arra a szintre, ahol már akár munkahelyet is tud majd biztosítani az itt élők számára. Ezen célok megvalósításához támogatásra van szükségünk.

Köszönettel vesszük, ha adója 1%-ának felajánlásával Ön is hozzájárul egyesületünk településünkért végzett munkájához, Nekézseny fejlődéséhez.

Együtt Nekézsenyért Egyesület adószáma:

18621556-1-05

“Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen”

 (Széchenyi István)

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2020. május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező vallási közösségnek vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak (2020-ban a Nemzeti Tehetség Programnak).

A rendelkező nyilatkozat innen letölthető:

https://www.egyuttnekezsenyert.hu/wp-content/uploads/2020/03/19EGYSZA_nyomtatvanykep.pdf

adó 1