Csak a ‘Hírek’ megtekintése:

Szilveszteri meghívó

Meghívó

Jótékonysági jegyek vásárlása

❤ Köszönjük, ha támogatod további munkánkat! ❤
köszi

November 16-án szombaton 20 órakor Gregus Anikó előadóművész műsorával indul az ENE party, ahol megünnepeljük egyesületünk és pávakörünk 5 éves fennállását.
Ez alkalomból örömmel fogadjuk támogatásaitok, felajánlásaitokat.

Utalni az alábbi számlaszámra tudtok:
OTP 11738235 20001955 00000000
A közleménybe írjátok be: ENE party

Már kaphatóak a jótékonysági jegyek, náluk is tudsz vásárolni:
Uj-Tózsa Csabáné
Coop bolt: Zsuzsa
Fekete Józsefné
Natasa
Lukácsné Éva
ovi: Tóthné Erzsike
Szilágyi Ferencné
Molnár Béláné Évike
Andók Veronika

A belépők elővételben is elérhetőek,
melyek közül ajándékot sorsolunk ki az est folyamán.

♡ ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT! ♡

Bemutatjuk új otthonunkat

Ez lesz az új otthonunk!

5 7
Készül az egyesületi iroda…

6
Ilyen szép látvány tárul elénk az irodából.
Ez is a közös munka gyümölcse…

1
Az edzőterem is átalakítás alatt áll.

2 3
– folyosó –

Sok a munka. Minden segítő kézre szükség van, gyertek, hogy minél hamarabb kész legyen. Előre is köszönjük, ha az időtökből szántok erre egy keveset, hogy mielőbb megújulhasson ez a közösségi tér.
Érdeklődni, jelentkezni Veronikánál és Kittinél tudtok.

Fotók és szöveg: Bánfalvi Lászlóné

MEGHÍVÓ

honlapra plakát

Év végi híreink

Az esztendő végéhez közeledve Uj-Tózsa Csabáné polgármester asszonnyal az egyesületet érintő év végi események megvalósításáról és a jövő évre vonatkozó tervekről tartottunk múlt héten több alkalommal is megbeszélést.

Szerencsére tervekben és ötletekben most sincs hiány, színes, élményekben és programokban gazdag időszaknak nézünk elébe.

Néhány esemény lebonyolítására még az idei évben sor kerül, és vannak már jelenleg is zajló munkálatok, melyek ezek megvalósítását segítik elő. A háttérben folyamatos a tervezési és előkészítési munka mind az egyesület, mind a polgármesteri hivatal részéről.

Itt szeretném megköszönni egyesületünk alkalmazottjának Andók Veronikának a kitartó munkáját, és sok erőt kívánok a továbbiakban is ehhez a szerteágazó, sokszor kimerítő és összetett munkához.

Mivel foglalkoztunk az utóbbi időben és milyen terveink vannak a jövőre nézve?

Jelenleg folyik a Nekézsenyi Edzőterem átköltöztetésének előkészítése, és az Együtt Nekézsenyért Egyesület irodahelyiségének kialakítása. Mindezért köszönettel tartozunk az önkormányzatnak.

Ez jelentős mérföldkő az egyesület életében, hiszen az új helyen még több eszközzel, jobb körülmények biztosításával és a szórakozási lehetőségek szélesebb kínálatával állhatunk a település lakóinak rendelkezésére.

A tervek szerint az edzőterem az épület régi szárnyába költözik át, ahol egyenlőre egy teremben tudjuk fogadni a sportolási lehetőségekre vagy kikapcsolódásra vágyó látogatókat. Később reméljük további közös ötleteink is megvalósulhatnak.

Idén a szja 1%-os felajánlásokból 194.175 Ft-tal támogatták egyesületünket, és ezzel településünk közösségi életét, mely összeget hamarosan -a tavalyi évhez hasonlóan- az edzőterem kisértékű eszközeinek fejlesztésére fordítunk. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket mindazoknak akik úgy döntöttek, hogy adójuk 1%-ának felajánlásával minket támogatnak, segítségükért hálásak vagyunk, és ha lehet felajánlásaikra a jövőben is számítunk.

Az épület ugyanezen szárnyában kerül kialakításra az egyesület iroda helyisége is, melyhez Restás Tibor a Nicron Kft. ügyvezető igazgatója nyújt támogatást a nyári KolorCountry nekézsenyi programján a kürtőskalács sütéséből származó bevételt még kiegészítve, azt az egyesület részére tárgyi felajánlás formájában biztosítva. Erről később fotókkal jelentkezünk. Támogatását ezúton is szeretnénk megköszönni.

Mindezeken kívül a megbeszélés érintette az idei évben még hátralevő lebonyolításra kerülő programokat:

* 2019. november 16-án 10:00-tól székhelymódosító- és alapszabálymódosító közgyűlést tartunk a Balogh Béni Közösségi Házban, melyre várjuk szeretettel egyesületünk tagjait, és az érdeklődőket is

* 2019. november 16-án jótékonysági bált szervezünk az Együtt Nekézsenyért Egyesület és a  Nekézsenyi Hagyományőrző Pávakör és Citerazenekar 5 éves fennállásának megünneplésére a Balogh Béni Közösségi Házban

* Ajánló: 2019. november 24-én vasárnap a Hosanna zenekar 10 éves fennállása alkalmából szeretetvendégséggel egybekötött ünnepi koncert és megemlékezés lesz, melyre szintén szeretettel várjuk az érdeklődőket a Balogh Béni Közösségi Házban, református gyülekeztünk szervezésében

* megrendezésre kerül 2019. november 30-án 11:00 órai kezdettel a plakátokon is meghirdetett pingpong versenyünk, melyre folyamatosan várjuk a jelentkezők nevezését személyesen az edzőteremben, vagy Nagy Bencénél a 06/20-485-0730-as telefonszámon. Nevezési határidő: 2019.11.28.

* egyesületünk idén is részt vesz a közös adventi gyertyagyújtáson

A fenti eseményekről bővebb tájékoztatást nyújtunk hamarosan. További programokról, pályázatok benyújtásáról, jövő évi tervekről is hírt adunk majd.

Hálásan köszönjük a polgármesteri hivatal által biztosított lehetőségeket és a folyamatos segítséget.

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük mindenkinek aki munkájával, ötleteivel, tagdíjának befizetésével, az egyesület életében való részvételével segítette az előrejutásunkat, terveink megvalósítását.

Tisztelettel: Balogh Kitti, elnök

II. MIKULÁS KUPA

2_PPong_4_VÉGL

Teremtés hete- Programajánló

Jövőhéten a nekézsenyi református gyülekezet programsorozatához csatlakozva elindítjuk azt a közös munkát, mely a jövőben környezetünk, Földünk védelmét szolgálja majd. Várjuk szeretettel az érdeklődőket a heti alkalmakra.

Október 5-én pedig elültetjük közösen többek között az egyesület fáját is a Hálaadás Kertjébe.

További részletek és információk ITT.

525479

 

 

Defibrillátor

Defibrillátor ünnepélyes átadása a helyi önkormányzatok napján

Szeptember 28-án szombaton 14 órától került megrendezésre A helyi önkormányzatok napja a Nekézsenyi Közös Önkormányzati Hivatalban.

Ezen kulturális programokkal színesített rendezvényen került átadásra a felújított Nekézsenyi Közös Önkormányzati Hivatal épülete is.

IMG_20190928_140328

Egyesületünk örömmel számol be arról, hogy az “Együtt egy egészségesebb életért Nekézsenyben” című pályázati projekt keretein belül beszerzett félautomata defibrillátor is ünnepélyes átadásra került a Nekézsenyi Önkormányzat részére, hogy az életmentő készülék elfoglalhassa végleges, szükség esetén mindenki által elérhető helyét. A defibrillátort Balogh Kitti, az Együtt Nekézsenyért Egyesület elnöke adta át Uj-Tózsa Csabáné polgármester asszonynak.

Az épületben való elhelyezéséről és szükség esetén a hozzájutásáról a közeljövőben értesítjük a lakosságot!

 IMG_20190928_170718IMG_20190928_144409

Ezen az alkalmon egyesületünk Emléklapot kapott Nekézseny Község Önkormányzatának Képviselő-testületétől elismerésként eddigi munkánkért. Ezt ezúton is köszönjük.

ENE kapta

Írta: Andók Veronika

A fotókat készítette: Gulyás Boglárka

 

Nekézseny újra labdába rúg

Újraindul a foci Nekézsenyben

toth_andras
Sokunk örömére Nekézsenyben ismét van focicsapat. Az eddig elért eredményekről, a jövőbeni tervekről Tóth András, a csapat edzője számol be megköszönve a támogatást a Bélkő Sport Egyesületnek, a Nekézsenyi Önkormányzatnak és az Együtt Nekézsenyért Egyesületnek, hálát adva  Istennek, amiért ilyen csodálatosan kimunkálta, hogy Nekézsenyben újra indulhatott a focicsapat.

A következőkben Tóth András, a csapat edzője beszámolóját olvashatják:

„Az új nekézsenyi csapat, amely idén nyáron indult útnak, javarészt Nekézseny, illetve a környező települések ifjoncaival 7 év után alakult meg újra. Igazság szerint utánpótlás ifjúsági csapatról beszélünk.

A helyi futball újraindulása nem jöhetett volna létre ha nincs a Bélkő Sport Egyesület és hogyha Isten nem munkálja ki ilyen csodálatosan ezt a dolgot!

Sokan úgy gondolják, hogy a Bélkő SE – Balaton megyei II. osztályú csapatnak vagyunk az U19-es gárdája, vagy éppen a Bélkő Sport Egyesület ifjúsági tartalék csapata. Igazából mind a két állítás helytálló. A terv lényege, hogy hosszas idő eltelte után újra legyen csapat Nekézsenyben, és hála az Úrnak ez megtörtént!

Jelen helyzetben túl vagyunk egy 1 hónapos felkészülésen, amelyen heti 2 edzéssel készültünk többségében és próbáltunk minden héten egy edzőmeccset játszani. Ebből 3 mérkőzés játszódott le, valamint már egy bajnokin is túl vagyunk a Tarnaméra vendégeként ahol sajnos nem sikerült pontot szereznünk, viszont az eredmény ellenére úgy gondolom, hogy jó volt látni a társaságot, habár még az út elején járunk.

Csapatunk a Heves Megyei Labdarúgó Szövetségnek köszönhetően, a Bélkő Sport Egyesület közreműködésével a Heves Megyei II. osztályú U19-es bajnokság Keleti csoportjában indul. Igazság szerint már egy héttel hamarabb kellett volna elkezdenünk a bajnokságot itthon, viszont a Kiskörei LSE U19-es csapata visszalépett, így nem történt meg ez a mérkőzés. Utólag kiderült, hogy a Szihalmi SC csapata is visszalépett, így az ellenük tervezett októberi mérkőzés is meghiúsul, ami szintén hazai pályán lett volna.

Időközben gondok adódtak a pályával, mivel 7 éve nem lett rajta labdarúgó bajnoki mérkőzés rendezve, ezért le kellett hitelesíteni amire 2019. 09. 19-én került végleg sor. Ezúton is szeretném megköszönni a Nekézsenyi Önkormányzat hihetetlen nagy segítségét, ami nélkül az öltöző és a sportpálya nem lenne rajtra készen!

Valamint a pénzügyi támogatást is ami nélkül nem indulhatna el a csapat!

Az Együtt Nekézsenyért Egyesületnek is külön köszönet jár a konditerem díjmentes és bármikori használatáért!

Én úgy gondolom, hogy a Jézusba vetett hitem nélkül szinte biztos, hogy nem tartanánk itt ahol már most vagyunk, és érdemes azt is megvizsgálni, hogy az út eleje ez még nagyon!

A teljes keret egyébként 27 főből áll. Abban az esetben ha ez a szezon eredményesen, pozitívan alakul akkor el lehet gondolkodni a hosszabb távú együttműködésen a bélapátfalvai klubbal, valamint pályázat keretein belüli sportlétesítmény fejlesztésről, vagy éppen az önálló utánpótlás-nevelő egyesület gondolatán.”

A focicsapat újra alakulásáról egy régebbi cikkben Nekézseny község honlapján is olvashatnak, amelyet a következő linken érhetnek el:

Hamarosan Nekézsenyben újra pattog a labda, rezeg a háló Hajrá Nekézseny!

A Facebook csoport ezen a linken érhető el: Bélkő SE – Nekézseny U19 Ha szeretnék követni a csapat eseményeit, akkor kövessék az oldalt.
68597052_104209084279639_3376657117216768000_n

Köszönöm szépen Tóth Andrásnak a beszámolót. Mind a csapatnak, mind az edzőjüknek kívánok eredményes felkészülést, a mérkőzéseken sikeres szereplést! Hajrá Nekézseny!

focipálya Nekézseny

Fotók: Tóth András

Összeállította: Andók Veronika

KolorCountry Nekézseny

Kürtőskaláccsal és tócsnival várták az idelátogatókat a nekézsenyiek

Augusztus 3-án a KolorCountry rendezvénysorozat második állomásaként Nekézseny fogadta a  Szekeres Adrienn koncertjére kilátogató érdeklődőket.
A színvonalas és sok nézőt vonzó rendezvényen a Nicron Kft. megbízásából az Együtt Nekézsenyért Egyesület lelkes tagjai és segítői kürtőskaláccsal és tócsnival vendégelték meg a koncert nézőközönségét. A bevételt teljes egészében az Együtt Nekézsenyért Egyesület és a Nekézsenyi Napraforgó Óvoda kapja meg, melyet ezúton is köszönünk. 
Az esemény hangulatát próbáltuk megragadni az alábbi képekkel: